Welkom in Verloren Bos

Het parkdomein Verloren Bos is een schitterend stuk Lokeren, verstopt in de bossen maar toch op wandelafstand (minder dan 1 km) van het centrum, het station en het stadion van Lokeren, een zwembad, een sporthal, twee natuurreservaten, een speeltuin en massa’s andere leuke activiteiten. Op het domein in een groenzone van 60 hectare groot is er ook voor iedereen, van kleuter tot student of oud-leiding, genoeg te doen voor urenlang plezier. Onze overdekte kampvuurkring, de kabouterzoektocht en onze authentieke kasteelzalen bekoren al sinds 1981 onze bezoekers.

 

Groepen van 35 tot 128 kunnen bij ons in volpension komen logeren. Je slaapt in alle comfort in het kasteel en/of koetshuis en komt lekker eten in onze kasteelkelder (de beste stoverij met frietjes uit de buurt!). Wij nemen je praktische zaken zoals koken en poetsen uit handen zodat jij je kan bezig houden met de inhoud van je uitstap. Wil je eens een dauwtrip, een uitstapje naar Gent of een barbecue organiseren? Geen probleem: we bespreken samen hoe we het beste tegemoet kunnen komen aan jullie behoeften.

 

Doe je liever alles zelf? Ook dan hebben we een oplossing voor jou. Groepen tot 77 personen kunnen bij ons in zelfkook komen logeren in het koetshuis (tijdens de grote vakantie kunnen er tenten bijgeplaatst worden voor extra bedden). Als je wil nemen wij je de eindreiniging uit handen (aangeraden voor niet-professionelen!) of kom je met de hele groep eens eten in het kasteel.