Accommodatie

Het Kasteel

We verhuren het kasteel steeds exclusief aan één groep (uitzonderlijk kan het wel zijn dat er een andere groep maaltijden neemt in de eetzaal). Je kan over alle aanwezige ruimtes naar wens beschikken. Je bent dus voor even de kasteelheer of kasteeldame van het Verloren Bos!

Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met een schitterende mozaïekvloer. Deze inkomhal kan gebruikt worden als ontvangstzaal, voor de koffiepauzes, als break-out zaal, voor optredens of gewoon als zithoek. Verder zijn er ook twee ruime zalen met een authentieke parketvloer die, naargelang de opstelling, plaats kunnen bieden aan 60 respectievelijk 80 personen maximaal. Eén zaal is uitgerust met een vaste beamer, scherm, podium en een geluidsinstallatie. Ideaal voor presentaties of voor een film op groot scherm.

Op het eerste verdiep bevindt zich het slaapgedeelte. Verspreid over negen kamers van verschillende grootte kunnen in het Kasteel groepen tot 51 personen verblijven. Twee kamers beschikken over een eigen douche. Bijna alle kamers beschikken over een lavabo. Daarnaast zijn er nog 2 sanitaire ruimtes met 3 respectievelijk 4 douches en nog extra lavabo's en toiletten. Op de overloop is er ook nog een gezellige zithoek vanwaar je de (al dan niet slapende) kinderen 's avonds of 's nachts in de gaten kan houden.

In de kelder is er naast de ruime eetzaal nog een multifunctionele zaal voor ping-pong of tafelvoetbal. Verder is er nog een bar met zithoek en sanitair dat direct toegankelijk is van buiten.

Buiten zijn er veel picknickbanken. We kunnen zorgen voor een BBQ.

Het Kasteel is slechts beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 
     

HET KOETSHUIS

Het Koetshuis werd eind 2009 volledig gerenoveerd. Het telt 77 bedden, verspreid over negen kamers.

Als zelkookhuis beschikt het over een ruime, goed ingerichte keuken. Alle materiaal om het eigen potje te koken is er aanwezig.
Voor al je activiteiten kan je terecht in de ruime eetzaal of in één van beide vergaderzalen.


Het Koetshuis is op de benedenverdieping volledig aangepast aan personen met een beperking. Er is parkeergelegenheid aan de deur, drempels zijn weggewerkt. Verder is er voorzien in brede deuren, een aangepaste badkamer en twee aangepaste kamers.