Activiteiten

Behalve voor een bezoek aan de Eifeltoren of de Big Ben, kan je voor bijna al je gedroomde activiteiten terecht in het Verloren Bos. Klein en groot, chillax en ambitieus, sportief en cultuurminnend, ochtendmens en nachtdier, geitewollensok en voetbalsupporter: iedereen vindt in het Verloren Bos wel iets leuks om te doen. 

Op onze website www.opstapinlokeren.be vind je alle activiteiten die wij hebben kunnen vinden (en er zijn er vast nog wel heel wat meer!). Vraag je login aan en krijg toegang tot een fijne activiteitenfilter, de contactgegevens van de organisatoren, handige downloads, praktische tips, etc.

Enkele toppers op of nabij het domein op een rijtje: ons kampvuur, het groot ganzenbord, een roofvogeldemonstratie, het kabouterpad, het biologisch wateronderzoek onder leiding van vzw Durme, onze stripkoffer, een bezoek aan Sprting Lokeren, kajakken op de Durme en vele andere.

De ligging van het Verloren Bos in een domein met grote graspleinen en verwilderde stukken bos en in de buurt van grote spelterreinen en andere faciliteiten (zwembad, finse piste, speeltuin, tennisplein, sporthal, ...) geven je ook heel wat mogelijkheden. En dankzij de grote dagzalen hoef je zelfs helemaal niet buiten te komen.

Zie je het groter? Het Verloren Bos ligt centraal in Vlaanderen op slechts een boogscheut van het station met rechtstreekse treinverbindingen naar Gent (15 minuten), Antwerpen (30 minuten), Brugge (45 minuten) en Brussel (1 uur).