Verblijfsformule

Volpension

In het Verloren Bos kunnen groepen van 35 tot 128 personen komen logeren in volpension. Groepen tussen 35 en 51 personen kunnen in het kasteel overnachten, groepen tussen 45 en 77 personen in het koetshuis. Ben je met meer dan 77 personen? Dan krijg je beide gebouwen ter beschikking. De maaltijden worden steeds geserveerd in onze kasteelkelder.

We serveren maaltijden aangepast aan de aard van de groep waarbij we steeds voor gezond én lekker met een snuifje vakantiegevoel gaan. Aangepaste maaltijden (veggie of vegan, halal, allergenenvrij, …) zijn in overleg mogelijk voor (een deel van) de groep. Traditioneel voorzien we een goed gevuld ontbijtbuffet om 8u ’s ochtends. Om 12u30 geven we een stevige warme maaltijd van 3 gangen zodat iedereen terug genoeg energie heeft voor een hele middag activiteiten. En ’s avonds om 18u eindigen we met een maal zoals het hoort in een kasteel. Plan je een dauwtrip of een daguitstap? Geen probleem. In onderling overleg passen wij onze maaltijden aan.

Zelfkook

Kook je liever zelf? Groepen tot 77 personen (tijdens de grote vakantie kunnen er tenten bijgeplaatst worden voor extra bedden) kunnen bij ons komen logeren in het koetshuis. Je krijgt een volledig en goed ingerichte keuken en eetzalen ter beschikking. Je zorgt zelf voor het eten dat op de borden terechtkomt en voor de afwas. Je zorgt er ook voor dat je het koetshuis net zo netjes achterlaat als wanneer je het gekregen hebt. Energie- en afvalkosten worden aangerekend volgens verbruik. Het is mogelijk om bepaalde taken (en in het geval van de eindreiniging zelfs aangeraden) door ons te laten doen.