Arrangementen in het Verloren Bos

Een nachtje in het kasteel

Beleef een mooie uitstap naar het Verloren Bos met de derde kleuterklas en het eerste leerjaar. Voor velen is het de eerste maal dat ze eens een nachtje zonder mama of papa zullen doorbrengen. En wat een plezier dat dit in een echt kasteel kan! Er zijn vele buitenactiviteiten (groot ganzenbord, kabouterpad, natuurleerpad, ...) en binnenactiviteiten (magische goochelaar, stripkoffer, spellenkoffer, knutselen,...) mogelijk. De locatie leent zich ook perfect als hoogtepunt om een thema als bos, natuur, middeleeuwen, etc. af te sluiten. Een nachtje om nooit meer te vergeten!

Download de folder voor meer informatie.

De Verloren Bosklassen

Dompel je leerlingen onder in de natuur van alledag. Het Verloren Bos ligt midden in een mooi stadspark, naast het natuurreservaat 'De Buylaers' en het speelpark 'Bospark'. Vele activiteiten zijn mogelijk op het domein of op wandelafstand van het domein. Wij hebben een planning opgesteld met de grootste bosklas-hits die we door de jaren heen verzameld hebben. Maak gebruik van de geavanceerde zoekmachine op onze activiteitenwebsite om het programma beter af te stemmen op je leerplan of op je budget. Afgestemd op lagere scholen.

Download de folder voor meer informatie.

Weekend in het Verloren Bos

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor je naaiweekend, familieuitstap, vergaderweekend, repetitieweekend, dansweekend, etc.? Maar zijn de meeste gebouwen te klein, te duur of te gewoon? Dan zit je goed in het Verloren Bos! Kom je ding bij ons doen en geniet van de kwaliteitsvolle maaltijden en accommodatie. Jij organiseert je weekend, wij nemen je de praktische beslommeringen uit handen. Extra korting voor jeugdwerk!

Download de folder voor meer informatie.