Welkom in Verloren Bos!

Het Verloren Bos is een schitterend jeugdverblijf waar fantasie, avontuur en plezier perfect samengaan. Twee gebouwen, een Kasteel en een Koetshuis, verstopt in een magnifiek park. Maar toch op wandelafstand (zelfs voor kleuters) van het centrum, het station, een zwembad, een sporthal, een speeltuin, twee natuurreservaten, een skatepark, het stadion van Lokeren en massa’s andere leuke activiteiten. Op het domein in een groenzone van 60 hectare groot is er ook voor iedereen, van kleuter tot student of oud-leiding, genoeg te doen voor urenlang plezier. Onze overdekte kampvuurkring, de grote speelvlaktes en onze authentieke kasteelzalen bekoren al sinds 1981 onze bezoekers.

Ontdek meer!

Lokeren? Lokeren!

Wij krijgen wel eens de vraag: "wat moeten wij in hemelsnaam komen zoeken in Lokeren?" Nou, behalve voor een bezoek aan de Eifeltoren of de Big Ben, kan je voor bijna al je gedroomde activiteiten terecht in het Verloren Bos. Echt waar! En het leuke is dat je je voor de meeste activiteiten niet eens ver hoeft te verplaatsen.

Er is op minder dan 2 km genoeg te doen om je een weekje goed te amuseren. Wil je het toch verder zoeken, dan kan je makkelijk naar het station of fietsen huren. Heel wat activiteiten hoeven niet eens veel te kosten: wij bieden zelf een paar gratis toppers aan en in samenwerking met Stad Lokeren krijgen verblijvende groepen ook een gratis gidsbeurt naar keuze kado!

Bekijk onze troeven!

Wij hebben een Facebook-pagina!

Onze gebouwen en formules

Het centrum voor jeugdtoerisme Verloren Bos bestaat uit twee gebouwen (het Kasteel en het Koetshuis) gelegen in een groot, mooi verzorgd, openbaar park. In het koetshuis zijn er 77 bedden en in het kasteel 51 bedden. De gezamenlijke maximumcapaciteit is dus 128 personen. Je verblijft steeds als enige groep in één van beide of beide gebouwen samen. Enkel de kelder van het kasteel kan een gemeenschappelijke eetruimte zijn. Je kan bij ons zowel terecht in een volpension-formule (in het Kasteel en/of het Koetshuis), een zelfkook-formule (enkel in het Koetshuis) of iets daartussenin. We zijn er specifiek voor groepen (alleen of met vier kan je bij ons niet terecht) en we richten ons bijzonder op jeugd (kinder- en jongerengroepen krijgen de beste prijzen).

Ontdek ons domein!Ontdek onze arrangementen en prijzen

Weekendje Kasteel

Een heel weekend Kasteeldame of -heer zijn!

  • Inclusief alle maaltijden vanaf vrijdagavond tem zondagmiddag
  • Verse pistolets op zondag
  • Gratis gebruik van onze theaterzaal met groot scherm, onze bibliotheek met een enorme collectie strips en onze speelzaal met kickertafel, pingpong en sjoelbak.
€ 100 / volwassene
€ 75 / kind (6 tem 18 jaar)
€ 55 / kind (3 tem 6 jaar)
Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar
Nu boeken
Zelfkookweekend

Huur het Koetshuis een heel weekend en doe je ding. Jeugdkoor, orkest, brassband, voetbalploeg, oudleiding, jeugdwerkkoepels, leiding, pinkels, grote families, op bezinning, jonggivers, bodypaintinggroep, handbalclub, scholen, sociaal-cultureel werk, turnkring, KVLV en nog veel meer diverse groepen hebben het Koetshuis al gehuurd voor een weekend. Waarom jouw groep ook niet?

Rechtstreeks te boeken via de boekingscentrale van CJT.

€ 916 huur/weekend voor jeugdwerkgroepen tot € 1145 huur/weekend voor volwassenengroepen
+ € 175 schoonmaakkosten + max € 200 euro afval en energie + € 10 reserveringskosten
Nu boeken
Een nachtje in het kasteel

Een eerste nachtje uit logeren! Kom met je kleuterschool of de eerste graad op uitstap naar Verloren Bos! In de maanden november tot en met maart krijg je er een prachtig optreden van een goochelaar bovenop!

  • 1 nacht inclusief alle maaltijden vanaf het warme middagmaal bij aankomst tot het warme middagmaal bij vertrek.
  • gratis gebruik van onze eigen toppers voor kleuters: het kabouterpad en het groot ganzenbord.
  • leuk in het Kasteel, maar voor grotere groepen ook perfect mogelijk in het Koetshuis.
  • aanbod geldig voor een verblijf van november tem maart
€ 38,5 per leerling
1 gratis leerkracht per 10 leerlingen
Geldig van november tem maart
Nu boeken

Bekijk alle arrangementen en prijzen


Komen logeren en je ding doen in een rustige en unieke omgeving?
Ontdek hier wat we te bieden hebben voor jouw groep!

Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK