Home » Troeven » Samen

Samen

Dingen samen doen zit in het DNA van onze organisatie. Samen zijn we sterk. Bij het serveren van de maaltijden en bij de opkuis van het gebouw bundelen we graag onze krachten samen met de groepen die bij ons verblijven.

Maar ook voor de werken aan het jeugdverblijf rekenen we op jullie! Wat moeten we de komende jaren nog verbeteren om het Verloren Bos nog beter aan jullie wensen te laten voldoen?

Weet ook dat je steeds op ons kan rekenen. Het is niet altijd even makkelijk om met een grote groep kinderen/jongeren op stap te zijn. We zijn er om jou te helpen als het wat moeilijker gaat.

Opkuis gebouw

Wij doen de eindschoonmaak van het gebouw zodat deze weer piekfijn bijligt voor de volgende groep. We doen dit graag zo snel (wie wil er nu niet een beetje vroeger in het gebouw?), goed (wie vindt er nu graag nog een vuile onderbroek onder zijn kussen?) en goedkoop (daarvoor hebben we jullie hulp nodig!) mogelijk.

Als jullie met heel de groep al wat werk uit onze handen nemen, dan kunnen wij onze prijzen laag houden. Concreet verwachten we van elke groep die bij ons komt verblijven dat ze:

  • de meubels (tafels, stoelen en bedden) terug op de juiste plaats zetten
  • alle ruimtes veegschoon achterlaten
  • alle afval correct gesorteerd uit het gebouw verwijderd hebben

Maaltijden

Wij maken het eten klaar en zorgen ervoor dat het kindvriendelijk, lekker, gezond en allergenenvrij is (als iemand een maaltijd met de perfecte combinatie van deze vier eigenschappen kent, neem contact met ons op!). Jullie zorgen voor de (zelf-)bediening van de groep en voor het mooi gesorteerd en ordentelijk afruimen. Vrees niet, bij volpension doen WIJ, de afwas! Jullie dekken wel de tafel voor de volgende maaltijd en houden de eetzaal netjes.

Toekomst

Wij baten dit domein uit voor jullie. We doen ons best om het domein zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie noden en wensen binnen het beschikbare budget. Wij logeren zelf niet in het Kasteel of het Koetshuis - helaas! -, dus mochten jullie suggesties of wensen hebben om de gebouwen of het domein te verbeteren, neem dan zeker contact met ons op. We proberen in de mate van het mogelijke aan jullie wensen tegemoet te komen.

 

Als begeleider een verblijf in goede banen leiden is niet altijd makkelijk. Ons team staat klaar om jou daar zoveel mogelijk bij bij te staan. Heb je voor, na of tijdens je verblijf een probleem waar je niet onmiddellijk weg mee weet? Zoek een medewerker en we zullen je zo goed mogelijk proberen helpen!

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK