Onze troeven

Er zijn heel wat redenen om voor een verblijf in het Verloren Bos te kiezen. En niet elke groep kiest om dezelfde reden voor een verblijf bij ons. Sommigen verkiezen de charme van het Kasteel terwijl anderen de veelzijdigheid van het Koetshuis meer op prijs stellen.

Waar je van op aan kan is dat we onze uiterste best om jullie een aangenaam verblijf te bezorgen. Voor iedereen. Drempels waarom iemand niet zou kunnen deelnemen aan een uitstapje met de hele groep proberen we zo goed mogelijk weg te werken.

Ook een zekerheid zijn de vele mogelijkheden voor activiteiten. Er is genoeg infrastructuur voorhanden om je ding te kunnen doen. Daarenboven werken we samen met heel wat talentvolle en interessante organisaties om de leukste activiteiten voor jouw groep naar het Verloren Bos te brengen.

Bovendien zijn we quasi perfect gelegen. Niet enkel wat betreft bereikbaarheid met de fiets, trein, bus of auto. De weelde van mogelijkheden op wandelafstand is echt prachtig. Op het domein zelf zijn er grote graspleinen, stukjes bos, heuveltjes en leuke verstopplaatsen. Rechts van het domein ligt het natuurgebied Buylaers en het speeldomein Bospark met met nog meer grote graspleinen en verwilderde stukken bos, een finse piste, een speeltuin, voetbalpleinen, een skatepark, een fit-o-meter en een dierenpark. Links van het domein ligt dan weer de Durme, de sporthal, het zwembad en het centrum van Lokeren.

Kasteel en Koetshuis

Voor de ultieme Verloren Bos ervaring, combineer je het Kasteel en het Koetshuis gewoon! Dit kan voor groepen tussen 80 en 128 personen in volpension. Je creëert zo heel wat ruimte voor elk soort activiteit. De eigenschappen van het gebouw geven je activiteiten dat vleugje extra!

  • Overdag vergaderen in de kasteelzalen en 's avonds "vergaderen" aan het kampvuur
  • portretten tekenen in het Kasteel en wonderlijke kartoncreaties knutselen in het Koetshuis
  • sing-a-longs onder de kastanjeboom en koorrepetities in de theaterzaal
  • rustig slapen als een prins(es) met wonderlijk uitzicht op het park of met tien vriendjes op de kamer nog verhalen vertellen tot het ochtendgloren
  • een bal in de inkomhal van het Kasteel en een afscheidsfuif in de grote zaal van het Koetshuis
  • ...

Een nachtje in het kasteel?

Beleef een mooie uitstap naar het Verloren Bos met de derde kleuterklas en het eerste leerjaar aan een scherpe prijs. Voor velen is één nachtje komen logeren in het Verloren Bos de eerste maal slapen zonder mama of papa: een heel avontuur op zich.

Bij aankomst ontvangen we jullie met een hapje en een drankje. Daarna krijg je nog een warm middagmaal, een vieruurtje en een lekker avondmaal. De dag erna een heerlijk ontbijtbuffet en tot slot nog een maaltijd naar de bek van elk kind.

Ook een spannende goochelshow is inclusief in deze formule. Te boeken voor de maanden november tem maart.

Ontdek hier ons arrangement.

Waarom niet zelf eens een kijkje komen nemen? Maak een afspraak en check of het Verloren Bos ook de ideale locatie is voor jouw plannen!

© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK