Home » Info » Dranken

Dranken

Drinkbaar water is steeds gratis beschikbaar uit de watertap in de eetzaal van het Kasteel of van de kraan in de keuken van het Koetshuis. Neem gerust je drinkbus van thuis mee en vul ze à volonté bij ons!

Koffie en thee voor de begeleiding is ook gratis ter beschikking. We beschikken over een koffieautomaat in de kelder van het Kasteel, maar ook een goedgevulde thermos meenemen of zelf koffie zetten is mogelijk. Vraag in de keuken naar de mogelijkheden. Een koffie- en theepauze voor de hele groep kan tegen betaling voorzien worden.

Daarnaast bieden we (in volpension) ook de mogelijkheid aan om extra dranken aan te kopen aan democratische prijzen. In het Kasteel is er in het salon een frigo gevuld met dranken: 4 bakken frisdrank, 2 bakken bier, 2 bakken speciaalbier, 1 bak water, 3 grote flessen en 5 kleine flessen rode wijn, 3 flessen en 5 kleine flessen witten wijn en 3 flessen Prosecco. In het Koetshuis voorzien we bakken drank op aanvraag in de keuken. Voorzie je grotere hoeveelheden te gebruiken? Laat dit dan op voorhand weten, dan voorzien we de gevraagde extra bakken.

Ons assortiment bestaat uit Spa rood, Spa blauw, Coca Cola, Coca Cola zero, Fanta, Ice Tea, Stella Artois, Duvel, Cesar, Karmeliet, Dobbelken en andere variaties speciaalbieren. Daarnaast is er nog fairtrade witte en rode wijn, Prosecco en een assortiment chips en snoep.

De prijzen zijn 1 euro voor (bruis)water ; 1,1 euro voor frisdrank ; 1,3 euro voor pintjes ; 2,5 euro voor speciaalbier ; 3 euro voor een kleine fles wijn en 8 euro voor een grote fles wijn/Prosecco. Chips en snoep kost 1 euro per zakje.

 

 
 
 
 
© 2021 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK