Home » Troeven » Activiteiten

Wat te doen, wat te doen???

Voor bijna al je gedroomde activiteiten kan je terecht in het Verloren Bos. Echt waar! Klein en groot, chillax en ambitieus, sportief en cultuurminnend, ochtendmens en nachtdier, geitewollensok en voetbalsupporter: iedereen vindt in het Verloren Bos wel iets leuks om te doen.

De ligging van het Verloren Bos in een domein met grote graspleinen en verwilderde stukken bos en in de buurt van grote spelterreinen en andere faciliteiten (zwembad, finse piste, speeltuin, tennisplein, skatepark, sporthal, ...) geven je ook heel wat mogelijkheden. En dankzij de grote dagzalen hoef je zelfs helemaal niet buiten te komen.

Is je budget niet al te groot? Maak dan zeker gebruik van enkele gratis toppers op het domein zelf: het overdekte kampvuur, het groot ganzenbord, de kompastocht, de stripbibliotheek, kaartjes schrijven en nog veel meer.

In samenwerking met de dienst toerisme van Stad Lokeren bieden we groepen die bij ons verblijven graag ook 1 gratis gidsbeurt naar keuze aan! De crimiwandeling, de Heirbrugmolen en de wandeling "De Natuur in en rond het Verloren Bos zijn aanraders".

lees meer

Nog een greep uit enkele toppers die op aanvraag en tegen een kleine vergoeding naar het Verloren Bos komen afgezakt: Goochelaar Peter Pocus, Ardanwen met zijn educatieve roofvogeldemonstratie, een tochtje met de huifkar, boomklimmen (onder professionele begeleiding), Bubble Ball, enzovoort.

Kom je toch graag eens uit je kasteel of je koetshuis? Dan kan je je altijd nog een klein beetje verplaatsen (maximum 2 km) naar een zwembad, een klimmuur, een kayaktocht op de Durme, een cursus zeefdrukken, een geitenboerderij, het stadion van legendarische topclub Sporting Lokeren, de speeltuin, een manège (al dan niet met zwembad)

Op onze website www.opstapinlokeren.be vind je alle activiteiten die wij hebben kunnen vinden (en er zijn er vast nog wel heel wat meer!). Vraag je login aan en krijg toegang tot een fijne activiteitenfilter, de contactgegevens van de organisatoren, handige downloads, praktische tips, etc.

Zie je het groter? Het Verloren Bos ligt centraal in Vlaanderen op slechts een boogscheut van het station met rechtstreekse treinverbindingen naar Gent (15 minuten), Antwerpen (30 minuten), Brugge (45 minuten) en Brussel (1 uur).


www punt op stap in Lokeren punt be

Op onze website www.opstapinlokeren.be vind je alle activiteiten die wij hebben kunnen vinden (en er zijn er vast nog wel heel wat meer!). Vraag je login aan en krijg toegang tot een fijne activiteitenfilter, de contactgegevens van de organisatoren, handige downloads, praktische tips, etc.

Activiteiten voor alle leeftijden, alle budgetten en alle thema's. Check die website!

Vraag hier nu je login aan voor www.opstapinlokeren.be!

© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK