Home » Info » Voor de ouders

Voor de ouders

Algemeen 

De organisatoren van de uitstap zullen je het beste kunnen informeren over de activiteiten en de planning. Wij verzorgen de accommodatie en mogelijk het eten, maar zij zorgen in de eerste plaats voor je kind.

Slapen

Om comfortabel bij ons te kunnen slapen neem je best een kussensloop, een matrasovertrek en een slaapzak of een hoeslaken mee. Kussens zijn aanwezig, donsdekens zijn op aanvraag gratis ter beschikking. Een lakenpakket kan je eventueel ook huren tegen een extra kost.

Eten

Voor sommige groepen maken wij het eten klaar. Heb je twijfels of wij wel gepast tegemoet kunnen komen aan de allergenen/intoleranties of dat hetgeen we klaarmaken wel echt helemaal halal/vegan/veggie is? Lees hier eens na wat de mogelijkheden zijn. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Kaartjes sturen

Wil je je oogappel een kaartje sturen? Om ervoor te zorgen dat het goed aankomt, stuur het naar het volgende adres:

Naam groep
Naam kind
Verloren Bos - Kasteel of Koethuis als je dit weet
Nijverheidstraat 17
9160 Lokeren

Soms gebeurt het dat een kaartje te laat aankomt. In dat geval sturen we dit terug naar de afzender vermeld aan de achterkant van de brief. Als die niet gekend is, maar we kennen wel de groep waarmee het kind komen verblijven is, dan sturen we dit terug naar de groepsverantwoordelijke. Vermeld dus zeker de afzender en/of de groep waarvoor het kaartje of de brief bestemd is!

 

 
 
 
 
© 2022 CJT vzw • BE 0409.153.027 • privacyverklaringcookie policysitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt CJT gebruik van cookies. Meer informatie   OK